Hi everyone, I have recently upgraded to Umbraco 17. I am able to run the project Locally but my other colleagues are not able to restore to Local from our Dev Environment and we also cannot transfer content from once environment to another. Below is the error we get in both occurrences (Restore or Content Queue for Transfer).
[17:34:49 ERR] Exception!
Umbraco.Deploy.Infrastructure.Exceptions.RemoteApiException: The remote API is not accessible, getting a 403 error connecting to ``https://dev-psg-content-hub.euwest01.umbraco.io/umbraco/backoffice/deploy/environment/BeginSession
at Umbraco.Deploy.Infrastructure.Http.DeployHttpClient.SucceedOrThrow(HttpResponseMessage result, JsonSerializerOptions jsonSerializerOptions, CancellationToken cancellationToken)
at Umbraco.Deploy.Infrastructure.Http.DeployHttpClient.SendAsync(HttpRequestMessage request, HttpCompletionOption completionOption, CancellationToken cancellationToken)
at Umbraco.Deploy.Infrastructure.Environments.RemoteUmbracoEnvironment.BeginSessionAsync(Guid sessionId, CancellationToken cancellationToken)
at Umbraco.Deploy.Infrastructure.Work.WorkItems.DeployRestoreWorkItemBase.GetSessionOn(IUmbracoEnvironment env, Nullable1 batchIndex, Nullable1 numberOfBatches)
at Umbraco.Deploy.Infrastructure.Work.WorkItems.TargetRestoreWorkItem.ExecuteAsyncSub(IWorkContext context, List1 resume, CancellationToken cancellationToken) [17:34:49 INF] Abort remote session [17:34:50 DBG] UnShadow '4aspepfg' abort [17:34:50 INF] Restore caches and indexes [17:34:50 INF] Resume scheduled publishing. [17:34:50 INF] Resume database. [17:34:50 ERR] Work 72edf8aa-3323-4c81-b6a0-03a23dffcc06 has failed. Umbraco.Deploy.Infrastructure.Exceptions.RemoteApiException: The remote API is not accessible, getting a 403 error connecting to ``https://dev-psg-content-hub.euwest01.umbraco.io/umbraco/backoffice/deploy/environment/BeginSession`` at Umbraco.Deploy.Infrastructure.Http.DeployHttpClient.SucceedOrThrow(HttpResponseMessage result, JsonSerializerOptions jsonSerializerOptions, CancellationToken cancellationToken) at Umbraco.Deploy.Infrastructure.Http.DeployHttpClient.SendAsync(HttpRequestMessage request, HttpCompletionOption completionOption, CancellationToken cancellationToken) at Umbraco.Deploy.Infrastructure.Environments.RemoteUmbracoEnvironment.BeginSessionAsync(Guid sessionId, CancellationToken cancellationToken) at Umbraco.Deploy.Infrastructure.Work.WorkItems.DeployRestoreWorkItemBase.GetSessionOn(IUmbracoEnvironment env, Nullable1 batchIndex, Nullable1 numberOfBatches) at Umbraco.Deploy.Infrastructure.Work.WorkItems.TargetRestoreWorkItem.ExecuteAsyncSub(IWorkContext context, List1 resume, CancellationToken cancellationToken)
at Umbraco.Deploy.Infrastructure.Work.WorkItems.TargetRestoreWorkItem.ExecuteAsyncSub(IWorkContext context, List1 resume, CancellationToken cancellationToken) at Umbraco.Deploy.Infrastructure.Work.WorkItems.TargetRestoreWorkItem.ExecuteAsync(IWorkContext context, CancellationToken cancellationToken) [17:34:50 DBG] [Umbraco.Deploy.Infrastructure.Work.WorkTask] OnEvent TaskCompleted [17:34:50 INF] Deployment 72edf8aa-3323-4c81-b6a0-03a23dffcc06 completed. [17:34:50 ERR] Deployment failed. Umbraco.Deploy.Infrastructure.Exceptions.RemoteApiException: The remote API is not accessible, getting a 403 error connecting to ``https://dev-psg-content-hub.euwest01.umbraco.io/umbraco/backoffice/deploy/environment/BeginSession`` at Umbraco.Deploy.Infrastructure.Http.DeployHttpClient.SucceedOrThrow(HttpResponseMessage result, JsonSerializerOptions jsonSerializerOptions, CancellationToken cancellationToken) at Umbraco.Deploy.Infrastructure.Http.DeployHttpClient.SendAsync(HttpRequestMessage request, HttpCompletionOption completionOption, CancellationToken cancellationToken) at Umbraco.Deploy.Infrastructure.Environments.RemoteUmbracoEnvironment.BeginSessionAsync(Guid sessionId, CancellationToken cancellationToken) at Umbraco.Deploy.Infrastructure.Work.WorkItems.DeployRestoreWorkItemBase.GetSessionOn(IUmbracoEnvironment env, Nullable1 batchIndex, Nullable1 numberOfBatches) at Umbraco.Deploy.Infrastructure.Work.WorkItems.TargetRestoreWorkItem.ExecuteAsyncSub(IWorkContext context, List1 resume, CancellationToken cancellationToken)
at Umbraco.Deploy.Infrastructure.Work.WorkItems.TargetRestoreWorkItem.ExecuteAsyncSub(IWorkContext context, List`1 resume, CancellationToken cancellationToken)
at Umbraco.Deploy.Infrastructure.Work.WorkItems.TargetRestoreWorkItem.ExecuteAsync(IWorkContext context, CancellationToken cancellationToken)